Все в нас буде...

Все в нас буде і все буде незалежність!
З висоти до нас всміхатиметься небо.
Буде радість, буде дім і буде мати
Вранці тата до роботи проводжати.

Але зараз ми йдемо до Перемоги -
Нам тяжкої долі випала дорога.
Із упевненістю віримо в найкраще -
Бо народ наш волелюбний, роботящий.

Заслуговує він світла і любові:
Жити в мирі, жити в здагоді, в здоров'ї.
Відбудуємо ми всі міста і села,
Знову пісня в них лунатиме весела.

Будуть ниви колоситься, будуть діти.
І ми зможемо життю свому радіти!


Рецензии