Що для нас готуе доля?

Що для нас готує доля?
Шлях до слави, а чи прірву?
Крок нестриманої волі
Сяє духом непокірним.

Так тривога об'єднала
Долю славного народу.
В боротьбі зі злом повстала
Сила духу, сила роду.

Попереду ще чекає
Бій кривавий, неминучий.
Та без сумніву всі знають -
Дух незламності кипучий

Кличе нас до перемоги!
Захищаючи державу,
Вмить сплетуться всі дороги
У вінок дзвінкої слави.


Рецензии