Артур

***
Тепер я зомбі напівмертвий.
За вітром пущений листок.
Мене поранили у серце.
Та звісно, вирвали шматок.

Воно розірване в лахміття,
Але тріпоче горобцем.
Мабуть на щастя... вводять мито,
Сиджу в окопі під дощем.

Війна не любить про кохання...
Та хто таку дурню сказав?
Коли можливо ніч остання,
А  вузол ти не розв'язав.

Ти кажеш смерті:" - Іди на х*й!
Ну не до тебе, 
           шкапа, йди."
Грузин сміється, поруч,
 Ваха:
"- Блакитні очі у Біди?"

Мордорці знову насипають.
Та наша гавкає  арта.
А я у думці обіймаю,
Ту що не любить нічорта.

Але ж без неї? Що я стою??
Артура - дурить Ланселот.
Я вже просочений журбою,
Однак життя коловорот.

Подай набої, генацвалі.
Під хвіст насиплю ворогам,

- Ії ?

- Кохатиму надалі.
 
 ...та Ланселоту не віддам.


Рецензии