Загуло... Закотилося сонце...

Загуло... Закотилося сонце.
Люд ховається в укриття.
Та на стражі стоять охоронці
Волі, гідності та життя.

Відбивають сміливо атаку,
Без жалю за своє життя.
І воюють не за відзнаку -
Линуть світлом у майбуття.

Чуєш, небо! Гуде сирена.
Всюди попіл, суцільний жах.
Не зупинить, в сталевих нервах,
Ворог наш переможний шлях!


Рецензии