Сара Тисдейл. Faults

      Недостатки

Тебя охаять шли они,
Все недостатки перечли;
Смеялась, зная, чем грешлив,
И знав изъяны на корню... 
Сколь слепы видеть, что за них
Тебя лишь больше полюблю.




***********************
Faults by Sara Teasdale

They came to tell your faults to me,    
They named them over one by one;         
I laughed aloud when they were done,            
I knew them all so well before, --      
Oh, they were blind, too blind to see   
Your faults had made me love you more.


Рецензии