Мае мати сивi скронi...

Має мати сиві скроні:
Відійшла у інший світ
ЇЇ люба, ніжна доня -
Її долі первоцвіт.

Полетіла в інший вимір -
До зірок, у небограй,
Де любов, надія й віра
Відкривають справжній рай,

А матуся з плачем тужить
Все не може зрозуміть:
В хворобливих думках стужі
Не повернеш щастя мить.       


Рецензии