Ян Таировский. Зачем? Рус. Бел

- Диету, мой друг, соблюдать нужно строго.
И кушайте рыбу! В ней фосфора много.
Здоровым, конечно же, быть я хочу.
И я за совет благодарен врачу.
Спасибо врачам. Но вопросец задам:
- Зачем мне светиться звездой по ночам?


НАВОШТА?

- Дыету, мой сябар, выконваць строга я рад.
І ешце рыбу! У ёй фосфару шмат.
Здаровым, вядома ж, быць я жадаю.
За раду ўдзячнасць лекару маю.
Дзякуй лекарам. Але пытанне задам:
- Навошта свяціцца мне зоркай па начам?

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии