Мiй дiм Украiна!

Мій дім – Україна! Козацькая сила
Потоком влилася в єство ДНК.
У витівках долі  відбиті поволі
Шляхи, що принесла бурхлива ріка

Зі зброєю світла, у темряві ночі,
Виборюєм правду за наше життя.
Незламная віра у діях пророчих,
Без страху веде наша народ в майбуття.

Де сонячне Небо і свіже повітря.
Там захист життя мого, мій оберіг.
Мій дім – Україна! В єдиній родині
Нам вистачить радості й щастя для всіх.


Рецензии