Я пiшла за тобою

Я пішла за тобою
Підкорить височінь.
Завжди поруч зі мною
Неба вищого синь.

Ти – моя Україна –
І ліси, і поля.
Богом дана, єдина,
Благодатна земля.

У жорстоких навалах
Потерпала не раз.
Але воля спасала,
Неба дороговказ!
               
Ти – червона калина!
Ти – любове моя!
Богом дана, єдина –
Рідна ненька моя.


Рецензии