Ева Александрова. Украл. Рус. Бел

Пронзает взгляд,
Зовет, ведет
В рай или в ад?..
А мне без разницы.
Рука твоя
Тепло несет
И веру в то,
Что мне понравится.
Там в тишине,
Нарушив ход
Часов судьбы моей,
Отдашь свой вдох
И унесешь
мой выдох. Так честней:
Без лишних фраз,
Оглядки без -
Украл меня у всех.
И пусть не прав -
Любовь сильней
Клише и слова «грех».


Выкраў

Пранізвае погляд,
Кліча, вядзе
Ў рай ці ў пекла?..
А мне без розніцы.
Рука твая
Цяпло нясе
І веру ў тое,
што мне спадобіцца.
Там у цішыні,
Парушыўшы ход
Гадзін лёсу майго,
Аддасі свой удых
І панясеш
мой выдых.
Так сумленней:
Без лішніх фраз,
Аглядкі без -
Выкраў мяне ва ўсіх.
І хай не мае рацыю -
Каханне мацней
Клішэ і слова "грэх".

Перевёл Максим Троянович

 


Рецензии