Н. В. Гоголь. Родителям. Рус. Бел

Вас упрекну, едва ли,
Хоть есть один грешок -
Вы скрипку мне прислали,
А деньги на смычок?

Бацькам

Вас папракну, ці ледзь,
Хоць ёсць адзін грашок -
Вы скрыпку мне даслалі,
А грошы на смычок?

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии