Семён Канада. Позови меня в гости. Рус. Бел

Орел и решка, лед и пламя, чет и нечет,
Примерно так не совпадали мы любя,
Но было нас не разлучить, а время лечит
И без обиды забываю я тебя.

Нет, мы не связаны как было неразлучно,
Того, что кончилось нам не соединить.
Наверно кто-то заслонил благополучно
То, что казалось никому не заслонить.

Позови меня в гости,
Я к тебе без цветов не приду.
Позови меня в гости,
Ничего не имея ввиду.
Позови меня просто поглядеть, как живешь,
Позови меня в гости, почему не зовешь?

Почему не зовешь?
Почему не зовешь?


Пакліч мяне ў госці

Арол і рэшка, лёд і полымя, цот і лішка
Прыкладна так не супадалі мы кахаючы
Але было нас не разлучыць, а час лечыць
І без крыўды забываю я цябе, не маючы

Не, мы не злучаны як было часта
Таго, што скончылася нам не злучыць
Пэўна хто-та захіліў шчасна
Тое, што здавалася нікому не захіліць

Пакліч мяне ў госці
Я да цябе без кветак не прыйду
Пакліч мяне ў госці
Нічога не маючы на ўвазе на бяду
Пакліч мяне проста паглядзець як жывеш
Пакліч мяне ў госці, чаму не клічаш?

Чаму не клічаш?
Чаму не клічаш?

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии