Туга

У сирітській хаті не сміється сонце,
Не в;є гніздо ластівка над моїм виконцем,
Не зоряні ночі, птахи не співають.
Виплакані очі – Матері немає.
Не зліта голубка—перебиті крила.
Гонить вітер тугу на своїх вітрилах.


Рецензии