ALL DAYS A WEEK

Пародия - прикол, переработка песни
группы BEATLES «Eight days a week»

How I WANT you my babe,
THINK you know THAT's true.
Hope you WANT me too babe,
Just like WANT you.
Hold me, LOVE me, WANT me, FUCK me.
Ain't got nothin'but FACK babe,
Nine days a week.

WANT you ev'ry day girl,
FUCKING on my mind.
One thing I can say girl,
WANT you all the time.
Hold me, LOVE me, WANT me, FUCK me.
Ain't got nothin'but FACK babe,
Ten days a week.

Eleven days a week
I WANT you.
Twelve days a week
Is not enough to show I WANT

All days a week...

С юмором)))
Влад НЕЖНЫЙ © (граф - О.МАН - Рифмоплётов) 29/05/22


Рецензии