Earth haupstadt Sol star system

https://music.yandex.ru/album/20454911/track/98480077
Candy Girl Late Night Mix
Parov Stelar

Коммунистическим лидерам и партиям, всем левым силам цивилизации крайне тяжело в заботе о самых простых самых рядовых граждан уделять особое важнейшее из важнейших внимание к воспитанию, взращиванию и развитию коммунистической элиты общества - князи и цари коммунизма (лидеры во всех областях знаний) вместо слепой "борьбы на уничтожение всех  просвещённых и инакомыслящих князей и царей нашего мира, потому что никто не знает кто из всех нас настоящий коммунист, более лучший коммунист, более лучшие и более правильные спасители мира и общества!

It is extremely difficult for communist leaders and parties, all leftist civilization forces, in caring for simplest, most ordinary citizens, to pay special, most important of the most important attention to upbringing, cultivation and development of the society communist elite  - the princes and kings of communism (leaders in all knowledge fields) instead of blind "struggle to destruction of all enlightened and dissident princes and kings of our world, because no one knows which of all of us is real communist, better communist, better and more correct savior of the world and society!

***

Earth Soviet eliteology capital marxismus benchmark http://stihi.ru/2022/04/22/7844


Рецензии