Григорий Лепс. Даже если... Рус. Бел

Даже если холодно вокруг
У меня должно хватить до дна
Даже если предал лучший друг
Главное, что ты есть у меня

Если будет солнце угасать
Или с неба звезды упадут
Даже если не о чем мечтать
То твои глаза меня спасут

Просто я не верю ни кому
Или не жалею ни о чем
Трудно в этом мире одному
Социальный статус ни при чем

Пробы и ошибки на пути
Совершая двигаюсь вперед
Было не легко тебя найти
Так почему ты говоришь "Прости"
Ты говоришь "Забудь"
Ты говоришь о том,
Что было раньше не вернуть
Решаешь за меня любимая
Но ты не я

Даже если пропасть впереди
И уже не верю я в себя
Даже если скажешь уходи
Просто не услышу я тебя

Если в голове сомнения
Или в том ни в этом не везет
Если ты боишься, как и я
Просто улыбнись и все пройдет

Только я не верю ни кому
Или не жалею ни о чем
Трудно в этом мире одному
Социальный статус ни при чем

Пробы и ошибки на пути
Совершая двигаюсь вперед
Было не легко тебя найти
Так почему ты говоришь "Прости"
Ты говоришь "Забудь"
Ты говоришь о том,
Что было раньше не вернуть
Решаешь за меня любимая
Но ты не я

***

Нават калі

Нават калі холад вакол лешы
У мяне павінна хапіць да дна
Нават калі здрадзіў сябар лепшы
Галоўнае,што ты ў мяне адна

Калі будзе сонца згасаць
Ці з неба зоркі падаць пачнуць
Нават калі няма пра што казаць
То твае вочы мяне выратуюць

Проста я не веру ні каму
Ці я не шкадую ніколі жанчын
Цяжка ў гэтым свеце аднаму
Сацыяльны статут ні пры чым

Нават калі наперадзе самаходзь
І ўжо не веру я ў сябе
Нават калі скажаш сыходзь
Проста не пачую я цябе

Калі ў галаве сумневу змяя
Ці ў тым ні ў гэтым не вязе
Калі ты баішся,як і я
Проста ўсміхніся і ўсё пройдзе

Толькі я не веру ні каму
Ці не шкадую ні пра што тут
Цяжка ў гэтым свеце аднаму
Сацыяльны  ні пры чым статут

Спробы і памылкі берагці
Здзяйсняючы рухаюся наперад
Было не лёгка цябе знайсці
Так чаму ты кажаш"Прабач"
Ты кажаш"Забудзься"
Ты кажаш пра тое, што было раней не вярнуць
Вырашаеш за мяне каханая
Але ты не я.

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии