Корни

Карані

Карані – сэрца струны, хрышчоныя сонцам.
Ухарошваюць парасткі вясна ўзялася.
Малітва прасторы матывам бясконцым
Вершалінай сасны ўзнялася.

Прамінаюць гады акрасай таропка.
Пагарджаны прарок зямлі карані,
Хай вам будзе спагадна і лёгка
Разнасцяжасці карані.


Рецензии