Тарас Шевченко - Из цикла Короткие стихи 29

29

Не нарікаю я на Бога,
Не нарікаю нї на кого :
Я сам себе, дурний, дурю,
Та ще й співаючи. Орю
Свій переліг, убогу ниву,
Та сїю слово: добрі жнива
Колись-то будуть!... І дурю
Себе таки, себе самого,
А більше, бачить ся, нїкого.

 1860


Рецензии