Стивен Крейн I stood upon a high place

Стоял я на высоте,
И увидал, пониже, множество бесов,
Бегающих, скачущих,
и пирующих во грехе.
Поднял глаза один, осклабясь,
Да проговорил: "Дружок! Братец!"




****************************************
I stood upon a high place, by Stephen Crane

I stood upon a high place,            
And saw, below, many devils            
Running, leaping,               
and carousing in sin.               
One looked up, grinning,               
And said, "Comrade! Brother!"         


Рецензии