Вадим Сикорский. Сердце. Рус. Бел

Сердце - чудо, В него просторы
всей Вселенной легко вошли.
Строй площадочка на которой
вся тяжёлая кладь земли:
от античных цивилизаций
и до атомных кораблей,
от сибирских электростанций
до нелёгкой любви моей.


Сэрца

Сэрца - цуд, У яго абшары
ўсяго Сусвету лёгка ўвайшлі.
Буд пляцовачка маёй мары
уся цяжкая паклажа зямлі:
ад антычных цывілізацый
і да атамных караблёў,
ад сібірскіх электрастанцый
да кахання майго зноў.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии