Роман Кручининъ. Рус. Бел

 Я  над  дверями  развесил  подковы
весь  в  предсчастливом  поту,  -
верил   -   несчастья   падут   от   такого,
верил   -   навек  пропадут...
Сгнили  от  времени  двери,   при  этом
и  на  подковах   -   ржа...
Был  бы  счастливей,  прибив  их  к  штиблетам,
чтобы  -  цок - цок  -  и   ржать.

***
Я  над  дзвярамі прыбіў  падковы
ўвесь  у  шчаслівым  пату,  -
верыў   -   няшчасці  пакінуць такога,
верыў   -   навек  прападуць...
Згнілі  ад  часу  дзверы,   пры  гэтым
і  на  падковах   -   іржа...
Быў  бы  шчаслівей,  прыбіўшы  іх  да  гетраў,
каб  -  цок - цок  -  і   ржаць.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии