Ба Нумончон Хасанов. Акро на таджикском языке

Номи неке додааст бар ту падар,

Умедвор гардида аз Яздон бар писар,

Макоми устувор дар зиндагони,

Озодфикриву ширинзабони,

Накукори шавад то бар ту пеша,

Чавонмард бошию некдил хамеша...

Орзухояш мустачоб гаштанд имруз,

Намуди шод арвохашро, эй некруз!


Рецензии