Тэмп жыцця

Я ўсе жыццё любіў патанцаваць
І вальс-кудрыс і польку-завіруху,
Каб там сябе жарсцліва аддаваць
Пачуццям маладым, жаданню руху.

Заўжды наперад і да дна ў рай,
Каб слодыч немым крыкам вылятала,
Каб расцвітаў і ў зімку юны май,
Каб цела пачуцця не шкадавала!

І век пражыўшы, каб не шкадаваць
Ні аднаго імгнення ва ўспаміне,
Хачу сябе да скону аддаваць
Майму народу і маёй краіне!


Рецензии