Борис Слуцкий С нашей улицы

Не те щоби справжня повія,
Не враз з усіма у постіль.
Шепочуть все ж люди чужиє
Пагані слова звідусіль.

І ось вона заміж вихадить,
Кидає гуляти легкО
І в муках дитиноньку родить
Білявого,
         наче  батькО.

Неначебто
         содою з милом,
БуцІм-то лахміття зняла,
Вона обтрусила і змила
Все те, чим була забруднена.

Пишаясь красою жорстокой,
СебЕ по бульвару пасе,
Іі чоловік синьоокий
Блондина-дитину несе.

Злорадний, запеклий, скажений
І хитрий
        бульвар
               зажурив:
То син її,
          в муках роджений,
Її від образ заслонив.


Рецензии