От Минска, Киева до Брянска

Край неабсяжны, чабаровы,
Блакітных рэчак і азёр,
Разнагалосай мяккай мовы,
Бацькоўскі край адной з сясцёр.

Дзе Беларусь вякі з Расіяй
Гасціннасці злучае час,
А з Украіны небам сінім
Лунае песні водгалас.

Падхопяць песню ў Расіі,
І Беларусь ім падпяе.
Свой лёс у Бога не прасілі:
Сяброўства сілы надае.

Край неабсяжны, край славянскі,
Расце, шкадованы душой,
Ад Мінска, Кіева да Бранска –
Навек нам жыць адной сям’ёй.


Рецензии