Ещё раз о любви

А як прыйдзе той, хто мілы,
Стане цешыць і  маніць.
Хопіць маладое сілы
Мне не любага забыць.

Ненажэрны вецер голіць,
Рве апошнія лісты.
Хіба восень сэрца гоіць,
Калі поручы не ты?

Шляхам у вырай клін заплача.
Зычу  дачакаць  вясны.
Блудзіць у прыцемках, няйначай,
Месяц з суму ледзяны.


Рецензии