Чужа

***
Шлях що шукав навмання
Ночі в тремтячiй руці. Сльози та сіль в кулаці
Долі, Недолі - Ім'я.
Боже це все навмання

Боже це все навмання

Дні як старі ліхтарі
Блимають хлопець біжи. Пристрасть гріховна - біжи
Ти збожеволів у грі
Блимають sos ліхтарі...

Блимають sos ліхтарі...

(приспів)

Каін - Іуда - Адам
Душу тобі я віддам
Ниють на серцi рубці
Двоє лелек на ріці

Як же я боже кохав
Подих я свій тамував
Рідна була та чужа
Пісня
На лезі ножа
_____

СОЛО ооо
_____

Прокляті ці почуття
Роблю я все навпаки. Де ви хороші казки
Це не моє каяття
Просто таке це життя

Просто таке це життя

Ти і була не моя
Адже нести нам хрести. Довго до смерті нести
Наша любов немовля
В дзьобі мого журавля

В дзьобі мого журавля

(приспів)

Каін - Іуда - Адам
Душу тобі я віддам
Ниють на серцi рубці
Двоє лелек на ріці

Як же я боже кохав
Подих я свій тамував
Рідна була та чужа
Пісня
На лезі ножа

(кода )

...пісня на лезі ножа, пісня на лезі ножа
рідна була

та чужа...


 __________

 текст рок баллады


Рецензии