So much love

I wanted it so much
But it’s so hard to handle.
Surfing all life for love
With a hand holding candle.

So much love, so much of my heart
Honey, please hold me tight, never fall apart!

Trying to do my best
For just you take me on.
Couldn’t remember words,
So I had to withdraw.

So much love, so much of my heart
Honey, please hold me tight, never fall apart!

I don’t look for easy times
Nor for treating me tender.
I am gonna loose my mind
For the sweetest surrender.

So much love, so much of my heart
Honey, please hold me tight, never fall apart!

Darling, please take my hand
And forget all your true lies
I’ll get us through to the land
Where we should be wise.

I had no idea of how it’s hard just to be loved,
Every time in my life I get used to be gloved.
You have revealed all masks and showed me myself,
Don’t wanna someone else to dust off all my bookshelves.


Рецензии