Мара Морена... -пер своих стихов

http://stihi.ru/2015/02/01/6636
ссылка на оригинал


Мара-Морена, найгарнiша королівна, Ви прийдiть до ворог моїх,
зітрiть всі пречення та задуми їх.
Панi,Вас благаю, заморiть, уморiть змором, помстою і лестощами та мороками,
Снами жаху, зойкой голосу, все життя випити їх.
Королевою крижаною, полум'янною вiд щастя їх звільніть уввi снi і явi їх.
У світі цьому, в світі тому, у світі верхньому ти досягни їх.
Та не буде їм полегшення, нехай руйнуються всi їх вирішення.
Крулева моя, спаси вчасно, силу мені подаж, навьско полум'я.
Лихом їх знищ однооким та косооким,
Щоб несолодко було б,
Аще щось створене матимуть - їх плоди нехай вщент згорять.


Рецензии