Если бы...

Калі б давялося адмаўляцца,
Каханне ўзяў бы з сабой,
Калі б давялося адмаўляцца,
Я ёй не пакіну любоў.

Калі б давялося адмаўляцца,
Не даў бы любоў патушыць,
Калі б давялося адмаўляцца,
Прасіў бы шчэ трохі пажыць.

Маленне хоць чым адгукнецца,
Памкнуся адлік супыніць.
Тузае балючае сэрца,
Ды згадвае следам не ныць.

Раптоўнай навалы пакута,
Спадзеўкі мажлівай мана.
Калі маё слова пачута,
То мабыць прачута здаўна.


Рецензии