The pretty Rain from those sweet Eaves by Emily Di

Дождь нежный, с милых тех ресниц
невольных в этом глаз,
небесным даром сердце нёс
её, забрав и нас...

В гортанной глади схваткой став,
чтоб чувств сдержать поток,
сдавивший, рухнувший порыв
весь пыл cвенчал в итог...



*******************************************
The pretty Rain from those sweet Eaves by Emily Dickinson

The pretty Rain from those sweet Eaves    
Her unintending Eyes --               
Took her own Heart, including ours,       
By heavenly Surprise --               

The wrestle in her simple Throat          
To hold the feeling down               
That vanquished her -- defeated Feat --   
Was Fervor's sudden Crown --               


Рецензии