The Poets light but Lamps by Emily Dickinson

Поэтам - свет зажечь...   
Стихать - самим...
Но фитилей живых,-
коль свет их длим,

раз Светочам присущ,-
все линзы эр
вширь источают луч
из точек вер...



**************************************
The Poets light but Lamps -- by Emily Dickinson

The Poets light but Lamps --      
Themselves -- go out --       
The Wicks they stimulate --   
If vital Light               

Inhere as do the Suns --      
Each Age a Lens               
Disseminating their            
Circumference --               


Рецензии