Березневе

Відповідностей – море між нами,
А менІ не спадає на ум
І не зовсім доходить до тЯми:
Чому так розпорошую сум (?).

Розумію… Роби що завгодно :
На вербі калачі не ростуть.
Так, без слів розумію. Природно.
Що поробиш. Така моя суть.

Так, можлИво відверто-невпОру,
Не моя на порЯдність винА.
Ти сьогодні візьми свою «Гору»
Утопи у чарчИні винА.
...........
 квітень 1969р.         


Рецензии
Красивый язык! В Приднестровье мало пишущих
на украинском языке, но они есть:
Васютинская Галина Николаевна:
http://stihi.ru/avtor/vasyutinskay

С почтением,

Поэты Прозаики Приднестровья   30.06.2021 17:06     Заявить о нарушении