Пело сердце

Мне б з вамі побач быць,
Заўжды адну любіць,
Бо толькі вы уцехаю,
А вы ўзялі паехалі.

Пью асалоду слоў,
Закружыць мяне зноў.
Жыць аднаму - памехаю,
А вы ўзялі паехалі.

За мяккі тэмбр якраз,
Не забываю сёння вас,
Я быў шчаслівы некалі,
А вы ўзялі паехалі.


Рецензии