Журавлиний ключ моiх рокiв на укр. яз

1.
Від рокІв життя не стане довшим,
вік у ко'си сивину впліта;
а чоло безжально креслять зморшки
і у ду'мках ту'га пророста.
Ще бентежать спогади вчорашні
і душІ споко'ю не дають;
у минулому - часи найкращі,
в рІчку ж долі двічі не крокну'ть.
п/в:
А попе'реду - до Бога шлях...
невідо'мий... все - в Його руках;
кораблем життя керує Він,
від поверхні й до сами'х глибин...
Білосніжний парус чистих душ
не порветься під вітра'ми стуж,
не злякають їх шторми' незгод
у безодні повсякденних вод.
2
Не стаєм молодшими з роками,
та проте мудрішими стаєм;
відпливають сумніви човна'ми,
сенс буття нарешті пізнає'м.
За життєву пройдену дорогу,
за блага' отримані земні
безупинно дякуємо Богу
у надії на майбутні дні...
п/в:
Журавлиний ключ моїх рокІв
у краї далекі відлетІв
і путі зворотньої нема,
на весня'них крилах - вже зима.
Але не торкнеться се'рця сум,
ду'шу сонячний прониже струм;
зустрічатиму щасливі дні,
що призначені лише мені...

Журавлиний ключ моїх рокІв
в вічних небесах без берегів пристановище собі знайде,
місця ліпшого нема ніде'(!)


(авторська пісня) 30/04/2021/


Рецензии
Нравится стихотворение-
От души благодарю!
С уважением к украинской
Мове-п о д в о д н и к.

Леонид Митенев   05.05.2022 05:49     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.