Мае Гарыкi

Гарыкі паслухаю і вось -
Зноўку поўны сіл і малады!
Толькі задыхаюся я штось
Пасля крокаў мернае хады.

Думкі ўсё звіняць у галаве
Нібы колы мінскага трамвая
Рады бачыць, што народ жыве,
Але можа толькі выжывае?

Праляцелі 72 гады,
Многае ўжо знікла з небасхілу.
Па задумкам я ўсе малады,
Толькі даў бы Бог яшчэ і сілу!

Выбраўшы здаровы жыцця лад,
Кінуў і курыць і піць віно.
Сагравалі позіркі дзяўчат,
Ды не сустракаў я іх даўно


Рецензии