Summer laid her simple Hat by Emily Dickinson

Лёг на ширь простой убор
с летнего чела...
Сникшую рубежность пор
урывай для глаз.

С веток-рук покровам лечь
в ноги до поры...
Где хоть - был?- одним из лет,-
к трепету порыв?




*************************************
Summer laid her simple Hat by Emily Dickinson

Summer laid her simple Hat            
On its boundless Shelf --            
Unobserved -- a Ribin slipt,         
Snatch it for yourself.               

Summer laid her supple Glove          
In its sylvan Drawer --               
Wheresoe'er, or was she --            
The demand of Awe?               


Рецензии