Гаджэту

Як тыя валошкі, што ў жыце раслі,
Я рос у дзяцінстве на роднай зямлі.
Цяпер жа ў чужыне, я з роднага краю
Малюся на словы, што мне прысылае
Гаджэт дарагі, але ж і адмысловы,
Бо ён мне прыносіць гук роднае мовы!


Рецензии