Дебати


В установі йшли дебати,
Пристрасті кипіли:
Головна Бездарність року
На Талант насіла.

Промовляла, аж кипіла,
Що Талант – негідник!
Завжди першим хоче бути,
Бач, який відмінник!

Наче він їй заважає
Бути серед кращих.
Буцімто від цього в неї
Все життя пропаще.

Слово взяв Талант і каже:
Люди, схаменіться!
Подивіться, це ж Бездарність.
Люди, розберіться!

Я працюю цілий тиждень,
Часу обмаль маю.
А вона всім заважає,
Як робить не знає.

Аж підскочила Бездарність:
Краща я за тебе!
Почитай хоча би звіти,
Є в мені потреба.

Цілий день ідуть дебати,
Мов м’ячем, словами
Закидає всіх Бездарність
Й тупає ногами:

Ви повинні! Маю право!
(Галасу – до неба!)
Геть Таланту ви не вірте,
Нашо він вам треба?!

Отаких дебатів стільки
Бездарі ці мають,
Що справжнісінькі Таланти
Тихо десь згасають.

Прогоніть Бездарність зразу,
Тільки завітає.
А Талант хай без дебатів
Завжди процвітає!

                17.02.2021


Рецензии
ЗДравствуйте Надя. Ох уж дебаты эти грязи куча льется.

Наталья Мурадова   21.09.2021 08:22     Заявить о нарушении