Ольга Хорнетт. Наивное. Рус. Бел

Взрывные чувства - позади.
С тобой надёжно и уютно,
Хоть небо шлёт нам поминутно
Свои осенние дожди.

От бед не скрыться и невзгод...
Hе развернуть и жизнь обратно.
Шепчу наивно, многократно:
"Любовь спасёт..."

Наіўнае

Пачуцці выбуховыя не жджы.
З табой надзейна і ўтульна,
Хоць неба дорыць штохвілінна
Свае пакутныя дажджы.

Ды не схавацца ад нягод...
Жыццё не вернецца зваротна.
Шапчу наіўна і тактоўна:
"Кахання выратуе брод..."

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии