Зус Вайман. Пререкающиеся. Рус. Бел

(в сокращении)
 
Эх, свергают моего Трампушку!
Старца Джо-блатяру не терплю.
Хоть МакДональд и не знает Зушку,
я его давно любмя люблю.

Он ровесник. Кто из нас богаче?
Есть Маланья,  немочка-модель.
Ни её и ни мою, тем паче,
ни в журнал, ни в календарь, ни в гжель.
…………………………………………….

 Мой Трампушка -- президент еврейский,
но продажные жиды его гнобят.
Весь бомонд киношно-гарвард-гейский
закатать мечтает под асфальт.

Тридцать срибром раздадут иудам
китаёзы хитрые вдали,
чтоб таким трампушкам, робин-гудам,
мылом бы натёрли две петли.
…………………………………….

Но не знают, гады, что заскоки
у меня. И от любви  я пьян.
Ведь расист я злобный и жестокий.
Буду верить в Трампа! Как болван.


Якія спрачаюцца
 
Эх, зрынаюць майго Трампушку!
Старца Джо-блацяру не трываю.
Хоць Макдональд і не ведае Зушку,
я яго даўно любмя кахаю.

Ён аднагодак. Хто з нас багацей?
Ёсць Малання,  немачка-мадэль.
Ні яе і ні маю, тым больш,
ні ў часопіс, ні ў каляндар, ні ў гжель.

 ...............................

 Мой Трампушка -- прэзідэнт габрэйскі,
але продажныя жыды яго трэціруюць, не жарт..
Увесь бамонд кіношна-гарвард-гейскі
закатаць марыць пад асфальт.

Трыццаць срэбром раздадуць юдам
кітаезы хітрыя ўдалечыні,
каб такім трампушкам, робін-гудам,
мылам бы нацерлі дзве пятлі.

............................

Але не ведаюць, гады, што заскокі
ў мяне. І ад кахання  я п'ян.
Бо расіст я зласлівы і жорсткі.
Буду верыць у Трампа! Як балван.

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии