Our own possessions though our own by Emily Dickin

Всё, чем владеем,- хоть своё,-
поправим, вновь скопив -
не забывая долготы
возможных перспектив.



(Эмили - к Сью.
И однажды - в письме к Хиггинсону.)

*******************************************
Our own possessions -- though our own -- by Emily Dickinson

Our own possessions -- though our own -- 
'Tis well to hoard anew --               
Remembering the Dimensions               
Of Possibility.


Рецензии