Времето и любовта - Время и любовь

ВРЕМЕТО И ЛЮБОВТА

Времето е необозримо...
Любовта – също.
Мислиш си –
твоята - свършила.
Но отнякъде стрела долетява,
в сърцето ти се забива,
огън запалва.
Пламъкът пъпли,
обхваща те цяла,
изгаря отвътре,
превръща те в клада...
И въглени остро
в душата ти парят...
Ти жива си.
Чуваш...
Някой дошъл е
и чака на прага.

25.12.2020 г. Димитровград, България
Мария Шандуркова


Рецензии