Я буду борсатись допоки хвате сили...

Из блокнота… за 2004 год

Я буду борсатись допоки хвате сили
Я не втону допоки думка є
Нехай і світ буває вже не милим
Нехай здається він уже не білим
Нехай останню краплю крові п`є
Нехай згорить усе… 
Але в вцілілім
Таки й моя…
Частинка суті – є!
Бо Бог - дає!..
І в Нім... усе моє!


/18.04.2004/


Рецензии
Наверное мы и правда частичка сути. Понять бы ее до конца.

Светлана Петрова 12   19.12.2020 04:47     Заявить о нарушении