в тени любви толкование Кобейна

безобразное счастье
разбивая зеркала,зажигая свечи
обрей череп
в тени любви
очень правильная жизнь

ugly happiness
breaking mirrors, lighting candles
shave the skull
in the shadow of love
very correctly life
 
     безобразное счастье
     I'm so happy I'm so ugly /Cobain
я безобразно счастлив...я даже скрываю это...
я вижу насколько всем тяжело:
работать,рожать,ежедневно жить
потом опять рожать,работать,жить
? ведь меня не убьют за то,что я так счастлив
 
     ugly happiness
     I'm so happy I'm so ugly /Cobain
I'm ugly happy...I even hide it...
I see how hard it is for everyone:
work, give birth, live daily
then give birth again, work
? because they won't kill me for being so happy
 
     разбивая зеркала,зажигая свечи
     we've broken our mirrors /Cobain
я **ею: всё уже натыкано и спето,
все зеркала разбиты, а целки - порваны
? Что же осталось: дрочить и горбиться на олигархов...
...и тут я light my candles in a daze /Cobain
 
     breaking mirrors, lighting candles
     we've broken our mirrors /Cobain
I 'khuyeyu': everything is already stuck and sung,
all the mirrors are broken, and the virgins are torn
? What is left: to masturbate and hunch on the oligarch
...and here I "light my candles in a daze" /Cobain
 
     обрей череп
     I'm so lonely I shaved my head /Cobain
на деле было наоборот: сперва я обрил череп
и только потом стало одиноко
теперь у меня нестояк
это,говорят,от нервов...успокойте меня,
ширните диазепама
 
     shave the skull
     I'm so lonely I shaved my head / Cobain
in fact it was the opposite: first I shaved the skull
and then it got lonely
now I'm in trouble
this, they say, is from nerves ... calm me down,
broad diazepam
 
     в тени любви
     don't mean they're not after you /Cobain
атас! наши тени гонятся за нами
продолжением ноги,продолжением любви

? а правда,что тени - это правда,которую мы хотим
скрыть
что мы безшумно,типа тени,уходим на поиски света
 
     in the shadow of love
     don't mean they're not after you / Cobain
atas! our shadows are chasing us
an extension of the leg, an extension of love

? and the truth is that shadows are the truth we want
hide
that we silently, like a shadow, go in search of light
   
    
     очень правильная жизнь
     I just want you to know that /Cobain
да,я хейтил тебя,когда ты был маленьким
ты мешал мне фачиться и ширяться
ты орал ночами и сцался днём
теперь по ходу я мешаю тебе делать то же самое
жизнь устроена очень правильно...я обосцался
   
     very correctly life
     I just want you to know that /Cobain
yes i hated you when you were little
you prevented me from fucking and spread
you screamed at night and pissed during the day
now 'along the way' I prevent you from doing the same
life is arranged very correctly ... I pissed myself 


Рецензии