Obtaining but our own Extent by Emily Dickinson

Стяжаньем меры наших слав
в любом из Царств, что есть,
был собственный Христов размах,
из Гроба взяв, вознесть...


*************************************
Obtaining but our own Extent by Emily Dickinson

Obtaining but our own Extent          
In whatsoever Realm --               
'Twas Christ's own personal Expanse   
That bore him from the Tomb --         


Рецензии