Мечта - Мечта

Мария ШАНДУРКОВА

МЕЧТА

Все бързаме един към друг,
а невъзможно е да се докоснем -
ти някъде си, аз съм тук
и всеки мъката си носи.

За мен си мислиш, аз за теб -
невидимо сме все по-близки...
По мрежата в компютърния свят
се блъскат светлите ни мисли.

В душите любовта расте,
духът ни пази я дълбоко,
а си мечтаем за едно кафе,
за две ръце и топъл поглед.

19.11.2020 г., 7:20 ч. Димитровград, България
Мария Шандуркова


Рецензии