Not so the infinite Relations Below by Emily Dicki

Не столь уж вечны отношенья
мирку...
Раздел - утрата единенья
вверху...
Печали - только умозренье...
А скорбь -
обман ошибки нашей бренной,
людской...




****************************************
Not so the infinite Relations -- Below by Emily Dickinson

Not so the infinite Relations --   
Below               
Division is Adhesion's forfeit --
On High               
Affliction but a Speculation --   
And Woe               
A Fallacy, a Figment,             
We knew --               


Рецензии