Доьзалан къайле

Доьзалехь кхиабо барт,
Доьзалехь кхиадо беркат,
Дуьххьара г1иллакхан дарс
Хьоьхуш ю доьзалан кхерчахь.

Доьзалехь витинарг тесна,
Иза ву,халкъалахь эшнарг,
Шен доцчу ирсе   сатесна,
Хир ву и зуламах тешна.


Рецензии