Not knowing when the Dawn will come, by Emily Dick

Невесть, когда рассвет грядёт,
мне двери отпереть -
иль будто птица оперён,
иль взволнен, словно брег?..




***********************************
Not knowing when the Dawn will come, by Emily Dickinson

Not knowing when the Dawn will come,    
I open every Door,               
Or has it Feathers, like a Bird,       
Or Billows, like a Shore --            


Рецензии